Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  lana, Casual Style, maximxl
mandry  06.02.2008 17:32:55
Настроение: весняне

Знайомство ; ФОМА

Народився  у місті Васильків в березні 1972 року. Коли був підлітком навчився грати на баяні та гітарі, співав, писав пісні та оповідання. Мандрував автостопом по великих містах України, Прибалтики та Росії. Після кількарічних мандрів повернувся до Києва.  

Серед захоплень - творчість Гоголя, Булгакова, Георга Тракля, Шагала, Піросманішвілі, Марії Примаченко, Параджанова, Бергмана, Віма Вендерса. Улюблені історичні постаті - Будда, Григорій Сковорода, Олександр Вертінський. Улюблені герої з книжок - Геккельбері Фінн та Дон Кіхот.

Іноді малюю олією наївні сюжети. Живу і працюю в Києві. Влітку люблю кататись на велосипеді по місту. Слухаю безліч різноманітною музики. Сам пишу слова та музику до наших пісень.

Декілька років тому отримав звання "Заслуженого Артиста України".

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Комментариев: 46

контрольное число

О добре, бо такого дядьку знаю добре))Кліп на пісню "Дорога" мене вразив..Сама по собі пісня без відео дарувала шалені емоції, надихала кольровими думками...а коли з*явилось відео, то картинка співпала. А потім взнала шо то Скурік, то ледь пам*ятника не звела йому. Досі вважаю що це його найкраща робота!! А взагалі, коли слухаю ваші пісні, радію що я Українка!!!Під деякі навідь плачу.
spacer 20
І то є добре, бо коли ми відчуваем, ми живимо!!!
spacer 30
Саме так.